Jubilarfesten

Jubilarfesten

Kommende jubilarfester

Herunder ser du en oversigt over de kommende års jubilarfesterer

Jubilarfest 2019

lørdag, d. 8. juni

Jubilarfest 2020

lørdag, d. 13. juni

Jubilarfest 2021

lørdag, d. 12. juni

Jubilarfest 2022

lørdag, d. 11. juni

Jubilarfest 2023

lørdag, d. 10. juniJubilarfesten afholdes altid den anden lørdag i juni, med mindre det er en helligdag. I så fald flyttes jubilarfesten til en lørdag, som kan passe ind i RKS' kalender. Juni er jo både eksamensmåned og studentermåned, så vi skal have alt til at gå op i en højere enhed.

Generalforsamling og Jubilarfest

 

Lørdag, d. 8. juni 2019, på Roskilde Katedralskole, Holbækvej 59, 4000 Roskilde

 

Program

  • 16.00 Generalforsamling for medlemmer af Roskildenser-Samfundet
  • 17.00  Jubilarfest og velkomsttale ved formanden
  • 18.00  Middag for jubilarerne
  • 21.00 Dørene åbnes for alle nuværende og tidligere elever
  • 21.30  Lanciers under ledelse af instruktør

 

Det er Roskilde Katedralskoles forening for "gamle elever" - Roskildenser-Samfundet - der står for arrangementet. RKS stiller skolen til rådighed, og alumne bestyrelsen arbejder frivilligt op mod og under festen, men noget skal der betales for - nemlig mad, musik, serverings- og afrydningspersonale samt rengøring efter festen.

 

Deltagerprisen er 410,00 kr. for middagen og festen. Roskildenser-Samfunder tjener ikke på festen, den hviler økonomisk i sig selv.

 

Der serveres velkomstdrink og en 3-retters menu fra buffet inkl. dessert, kaffe og kage.

 

Vin, øl og cognac til kaffen sælges af foreningen til rimelige priser i baren. Betaling med kontanter eller MobilePay.

 

Tilmelding skal ske via billetto.dk og ved betaling registreres din tilmelding. RS modtager en kvittering med dit navn og betalings ID. Vi har derfor helt styr på din deltagelse. 

 

Du skal tilmelde dig senest fredag, d. 31. maj af hensyn til festens tilrettelæggelse og bestilling af mad.

 

Skriv til aarsfest@roskildensersamfundet.dk, hvis du har allergi eller er vegetar. Vi kan sagtens klare en særbestilling til dig.

 

Dørene åbnes kl. 21.00 efter middagen, for alle nuværende elever og tidligere RKS-elever. Der betales 100 kr. ved indgangen. Du behøver ikke tilmelde dig.

 

Der udsendes adresse-og klasselister for 10-, 20- 25-, 30-, 40- og 50 + års jubilarerne. De vil blive udsendt jævnligt fra januar-maj 2018. Du og din klasse bedes hjælpe os med at finde jer, send derfor videre til dem, som vi ikke har nogen oplysninger på.

 

Spørgsmål vedr. din klasse kan rettes til: aarsfest@roskildensersamfundet.dk.

 

På gensyn

Bestyrelen for Roskildenser-Samfundet

 

PS: VI SAVNER MEDLEMMER TIL BESTYRELSEN. VI HAR BRUG FOR FLERE  BESTYRELSESMEDLEMMER, HVIS VI FORTSAT SKAL KUNNE ARRANGERE JUBILARFESTEN.

Roskildenser-Samfundet forsøger også at deltage ved den årlige "Gamle Elevers Fest" i oktober, på RKS. Vi forsøger på den måde at gøre opmærksom på foreningen og vigtigheden af at holde fast i hinanden og sikre, at der hele tiden optages nye medlemmer.


Oktoberfesten er for alle dimitterede studenter fra 4g til 9g. Fra det 10. dimittentår overgår man til Roskildenser-Samfundet, der inviterer til den første jubilarfest - nemlig 10-års jubilæet.


Efterfølgende inviterer RS til 20-, 25-, 30-, 40-, 50-, 60-, 65-, 70- og 75 års jubilar - det lyder måske utroligt, men vi har deltagere, der kommer til deres 70 og 75 års jubilæum.

Sekretariatsadresse


Roskildenser-Samfundet

c/o Roskilde Katedralskole

Holbækvej 59

4000 Roskilde

tlf. 46 35 18 91